joi, 29 aprilie 2010

Tiganii tot tigani raman!


Incredibil domnle. Incredibil cat tupeu pot sa aiba unii.
Imi pare rau ca sustineam sus si tare ca tiganii pot fi si onesti, degeaba eram eu convinsa sa nu ascult de nimeni cand spun ca tiganii sunt tigani si nu rromi cum se autointituleaza, caci pana nu am patit ceva pe pielea mea nu mi-am schimbat parerea.
Asa revoltata cum am fost azi nu am mai fost demult.Mai aveam putin si saream la bataie. Nu o sa povestesc intamplarea ca nu are rost sa intru in detalii.
Tiganii sunt tigani, fura, scuipa, injura si isi bat joc. Tiganii nu sunt romani! Acum puteti sa sariti toti cu gura pe mine, ca sunt rasista ca nu stiu ce,pentru ca nu aveti dreptate, si daca ati avea nu imi pasa. Daca nu aveam un motiv sa spun fiu asa, nu eram. Chiar am scris un post in care mentionam ca facem catalogari si discriminari printre care i-am enumerat si pe ei, dar, ei nu sunt o discriminare, ei nu sunt oameni judecati dupa culoarea pileii ca sa fie rasism sau discriminare, sunt judecati dupa comportament!
Si din nou am ajuns la ce a spus A. Nu-i asa ca oconomiseam timp si energie daca il luam in seama de la inceput stiind chestia ca el tot timpul are dreptate? EH, dar nu... eu trebuie sa ma bat cu capul de grinda de sus. Asa, poate intr-o zi ma voi trezi cu un cucui cat casa pentru ca nu am ascultat. Incapatanarea asta...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ce cred eu despre tigani? pai de unde sa incep? in primul rand sunt cel mai spurcat neam de pe intreg globul,si in al doilea rand au facut romania de ras,in oricare tara nu puteau sa se duca numai la noi,si din cauza unor ciori lumea ne face tigani cand de fapt nu suntem.Mi-as dorii ca sa dispara acesta natie de pa acest pamant,dar nu se va intampla niciodata.fivar mama lor de ciori ambulante si urate si negricioase.

Tinteanu Vlad spunea...

Niste scursuri si spurcaciuni care se tin dupa noi ca lipitorile si mai au si mult tupeu,niste jeguri imputite,ooga booga jegul i actiune etc.