luni, 3 mai 2010

Prietenele



Prietenele sunt cea mai mare comoara pe care o are o fata. Ele te fac sa zambesti cand esti trista, sa te mobilizezi cand esti obosita, sa muti muntii cu mintea. Alaturi de ele nu imbatranesti niciodata. Prietenele nu te vor face imatura daca vei face ceva de-a dreptul stupid, prietenele nu se vor supara pe tine daca ai iesit cu alta fata,prietenele nu te vor critica ca dai prea multi bani pe carpe, ele te vor indemna sa dai multi bani pe carpe si vor face sa para totul asa de distractiv incat nu iti vei da seama de gaura din portofel abia dupa cateva zile:))
Cum spunea Nichita Stanescu, a avea un prieten e mai vital decat a avea un inger. Ele te pazesc si eu grija de tine. Apoi ele fac prostii ca sa ai si tu grija de ele si sa vezi cum e ca sa nu mai faci tu prosti. Prietenele stiu totul despre tine si inca te plac, inca sunt langa tine.
Prietenele te asculta, te inteleg, te alina, iti intind o mana atunci cand esti in impas sau iti ofera un umar pe care sa plangi.
Prietenele sunt cele care iti stiu cele mai intime ganduri. Cele care vin si la 12 noaptea daca le chemi. Care te iubesc neconditionat. Care stau langa tine cand esti bolnava.
Prietenele sunt cele care te critica atunci cand gresesti.
Care e mandra de tine atunci cand stii si tu ca meriti.
Cu care poti sa vorbesti ore intregi la telefon fara sa te plictisesti.

Niciun comentariu: