marți, 15 decembrie 2009

Boys vs Girls

De cateva zile citesc un blog. Foarte misogin. E drept, cunosc multi misogini, dar care sa isi exprime parerile asa nu prea:D Este vorba de blogul lui sighi.
Desi sunt fata, eu sunt de partea lui in tot ceea ce spune. Tin cu baietii nu cu fetele. si o sa va spun si de ce (o sa fiu obiectiva si ipocrita pentru ca sunt fata si eu):
Se stie clar ca punctul forte al femeilor este farmecul. Mai falfaie din gene aici, mai zambeste acolo, mai vorbeste dragut dincolo si puf a obtinut ce a dorit. Ce e drept barbatii sunt cu mult superiori femeilor,"capacitate intelectuala sporita,dar gradul de lene foarte ridicat,ceea ce face ca balanta sa atarne in favoarea femeilor" Barbatii asimileaza mai repede cunostintele si sunt mai inteligenti din fire. Desigur, sunt si specimene care de cum se nasc pana mor, stau in fata televizorului uitandu-se la "nora pentru mama" sau alte emisiuni regizate si consuma coca cola si chipsuri(nu ca ar fi ceva gresit in cola si chipsuri, cand o faci moderat e oke) sau specime care se uita la discovery sau chesti de cultura generala care sa stimuleze putin neuronii. Barbatii prind multe din chestile astea. Si fetele , dar fetele mai uita. De obicei fetele inteligente sunt pentru ca invata sau trebuie sa fie foarte interesate de un subiect ca sa il retina. Fetele sunt prea ocupate sa viseze. Da, fetele pot face multe, chiar mai multe decat baietii, dar au cel putin un baiat in spate care le-a ajutat intr-un fel sau altul.
Nu imi pare rau ca sunt fata, dar de multe ori mi-as fi dorit sa fiu baiat, sa am prieteni baieti si sa ies cu ei . Fetele sunt asa false uneori, defapt mai tot timpul, abia dupa foarte mult timp ajungi sa ii cunosti adevarata fata a unei fete. Fetele sunt de doua feluri in general.
Fete care sunt slabe de caracter, timide care au adoptat o masca dura si si-au intrat in rol si fete care sunt niste "curve"(nu neaparat in adevaratul sens al cuvantului) deghizate in ingerasi. Baietii sunt sinceri, si daca chiar sunt prefacuti incercand sa obtina un lucru, macar de multe ori stim despre ce e vorba:)) Imi place de 10 x mai mult sa vb cu un baiat decat cu o fata ( in acel fel in care nu intra nici o "complicatie") pentru ca sunt si mai multe subiecte de discutie si e parca mai usor.
Inca un lucru, sunt de acord in ceea ce spune sighi despre fetele alcoolice. E dizgratios sa vezi o fata beata , pur si simplu alcoolul ii distruge toata feminitatea si tot ce e frumos la ea. E pacat. Alcoolul consumat in proportii mari ar trebui sa ramana pentru baieti.

Later edit: Fetele care adopta masca dura, ajung sa ramana asa, sa fie asa, pana cand va aparea ceva mai dur si le va lovi. Asa ca daca nu apare acel lucru , nu se spune neaparat ca sunt false.

4 comentarii:

Sighi spunea...

Cineva care este de acord cu mine :D

Linn spunea...

o daaa

Rokolla spunea...

E adevarat ai dreptate dar nu in totalitate ...
Ai un blog dragut!!!

Linn spunea...

multumesc