sâmbătă, 17 aprilie 2010

Everyone Talks


M-am uitat ieri la un episod in Chuck in care tot era repetata replica asta. Nu se traduce drept toata lumea vorbeste, ci mai degraba toata lumea are un punct slab si atunci ciripeste.
Punctele slabe sunt atuul cel mai mare al aceluia care le gaseste sau isi da seama de ele. Faptul ca o persoana stie ce sa spuna si cand sa spuna inseamna ca are putin habar despre care ar putea fi punctul slab al celeilalte persoane.
Nu ma laud cu faptul ca pot sa gasesc punctul slab al fiecarei persoane, nici nu m-ar interesa asa ceva (deocamdata), dar ma pricep sa gasesc momentul in care pot vorbi cu ei despre un lucru pentru a obtine ce vreau. De cand am descoperit chestia asta lucrurile au mers cam cum am vrut eu. Mici chestii dar care mi-au dat satisfactii mari. Am calatorit cu avionul. Am ajuns si in Spania. Am fost la mare cu prietenul. Chestii care nu mi-au iesit asa cu una cu doua. E un fel de manipulare. Dar chiar si asa daca merge exact cum vreau eu asa ca de ce sa ma opresc atata timp cat nu fac rau nimanui?

3 comentarii:

DonG spunea...

vreau sa stiu si eu secretul :">

Linn spunea...

nu stiu cum as putea sa ti-l spun, cred ca in mare trebuie sa fii foarte atent la persoana .

DonG spunea...

eiii. vrei sa pastrezi totul pentru tine :(