vineri, 16 aprilie 2010

About me.


Sunt perfectionista. Tind sa refuz categoric un lucru care are un mic defect, chiar daca il vad doar eu. De asemenea sunt de parere ca eu nu gresesc niciodata, tot timpul am dreptate. Nu am nici un defect.Sunt nesimtita, jignesc oamenii la greu. Nu imi pasa daca se supara pe mine.Nu imi pasa de prieteni , familie, nu imi pasa decat de mine. Nu sunt o persoana de incredere. Nu sunt genul de persoana care te-ar putea ajuta daca ai avea probleme. Sunt falsa.
Nu imi pasa de prieteni. Eu sunt inaintea lor. Nu imi pasa cat de apropiati suntem si nu am sentimente pt nimeni inafara de mine. Nu suport sa ascult probleme prietenilor , cat de cicalitor...
Sunt timida. Mi-e foarte greu sa imi fac prieteni si sa ma integrez, abia daca reusesc sa vorbesc cu cineva pe care abia am cunoscut. Si nu imi place sa fiu in centrul atentiei
Sunt comoda. La modul ca imi plac lucrurile care vin usor, nu imi place sa ma obosesc pt ceva de care oricum nu imi pasa.Ma cred urata, nu pot sa fiu narcisita. Sunt complexata de corpul meu.
Sunt misterioasa si bitchy. Nu imi place sa vorbesc despre mine. Dar despre altii da. Lumea nu ma suporta in special ca am idei preconcepute si pt ca nu bag pe toata lumea in seama.
Nu apreciez lucrurile marunte, mi se par degeaba. Am tarie de caracter. Pun piciorul in prag cand nu imi convine ceva. Nu suport naturaletea. Plasticul macar e sigur.
Sunt o mincinoasa. Ador sa mint. Nu ma simt vinovata cand o fac. De asemenea si cu inselatul, nu imi pasa daca insel increderea cuiva.Imi place sa ma cert, sa fac scandal, sa intarat momentele tensionate.Nu imi place sa calatoresc. Sunt o persoana monotona si ma multumesc cu ce am in fata.
Sunt spontana. Fac lucrurile dupa primul instinct si sunt deschisa la orice oportunitati. Nu am imaginatie deloc, sunt prea realista ca sa cred in basme. Sun foarte pesimista. Toti murim, asa ca de ce sa ne mai obosim?
Si nu in ultimul rand urasc sa scriu pe blog si nu il iubesc pe El.

*Care e smecheria?

12 comentarii:

Grapefruits spunea...

ciminoaso >:P

nu cred o palavra din ce ai zis :)

Linn spunea...

e o smecherie totusi:D incearca sa te prinzi de ea

Grapefruits spunea...

este scris exact invers ?

Alina spunea...

in mare parte ma descri pe mine:-?

Linn spunea...

nu asta era scmecheria, dar wow:))

DonG spunea...

smecheria e ca nu iti place sa vorbesti despre tine direct :))

Linn spunea...

fii mai concret cuipy :))

DonG spunea...

ai descris opusa ta:P deci e ca si cum te-ai fi descris indirect... acum vreau sa stiu secretul :))

Linn spunea...

dap. Asta e secretul, m-am descris prin situatii antonime, total opuse mie.
Dar Ciupy a mai descoperit un secret, eu nu vorbesc direct despre mine sau despre intamplarile mele pe blog. well done.

ihaveyourzebra spunea...

ai putea fi o zi asa cum ai scris :D

Linn spunea...

@S: Nu m-as suporta asa.

ihaveyourzebra spunea...

you could try baby