miercuri, 6 august 2008

"Daca"


Nu te`ai saturat si tu de cuvantul asta? E peste tot. E cuvintul dependentei de ceva sau cineva. Nu te-ai saturat sa vrei sa faci un lucru..dar sa nu`l poti face numai daca se intampla ceva. Sau numai daca spune cineva ceva. Daca, daca si iar daca.
De ce lucrurile trebuie sa fie legate intre ele? Sunt foarte revoltata. Nu pot sa merg la mare decat daca vin si prietenii mei. Nu putem merge la mare daca e vreme urata...sau daca el nu are cort...sau mai stiu eu ce "daca"
Bai...m`am saturat ca lucrurile sa depinda unul de altul ca niste atze pe un panou legate toate la spate...daca tai un fir cad toate....
Nu-i corect sa nu putem face ceva fara sa existe conditonalul...As vrea sa fim liberi as vrea ca fiecare fir sa aiba nodul ei...iar daca e sa dezleg ata albastra sa cada doar ea..nu si celelalte... Dar pana cand va exista acest conditonal "daca" sa incercam sa rezolvam piedica pusa de conditie ca sa putem deschide usa ideii principale. :)

Un comentariu:

Annie spunea...

it always was there and unfortunately will always be:(....darrr DACA noi suntem suficent de "dezghetati la minte" putem sa nu mai depindem de el si sa facem tot ce ne trece atunci cand ne trece prin cap :P