luni, 8 decembrie 2008

Iti place sa citesti?

O carte e un joc. Un joc cu mai multe vieti. Patrunzi intr-o lume magica unde niciodata nu se intampla ce s-ar intampla in mod normal in realitate. Pasesti usor cu pasi tandri pe paginle albe. Dansul pe care il fac literele in fata ta e hipnotizant.
Te asezi intr-un fotoliu langa semineu cu un pahar de vin fiert cu scortisoara in mana, pregatit de tina insati, si cu botosheii pufoshi primiti craciunul trecut de la bunica. Iti iei cartea imprumutata abia azi de la bibleoteca in mana si cu ochii inchisi simti coperta fina, cotorul usor sfrijit, 2 colturi de la pagina intoarse.
Tot cu ochi inchisi deschizi cartea si dai prima pagina. Deschizi ochii usor si observi titlul care te face sa vrei mai mult. Citesti prima propozitie. Sec. Dar tie iti place, te atrage genul asta de sec. Cuvinte care ajung drept in inima. Asta inseamna iubire.
Cum spunea o prietena buna (Mell) "O carte buna si niste haine dragutze fac o fata mai fericita decat ar face'o un baiat. "

2 comentarii:

Ti Technology spunea...

ne place asa

Anonim spunea...

mi se intampla rar sa dau dni intamplare peste un blog pentru care sa stau in fata monitorului pana citesc aproape toate articolele. in seara asta am gasit un astfel de blog, al tau. I love it