marți, 16 decembrie 2008

Interesant?!


Pana si sentimentele si trairile mele au intrat in rutina. Urat! Dar nu stiu cum sa`i pun capat. Daca ar fi fost niste lucrui care le faceam din rutina, pur si simplu ma opream sa le mai fac sau le schimbam pentru altceva. Dar cum sa impiedici o stare de spirit sa intre in rutina?

Ma trezesc dimineata relativ ok. Dupa doua minute sunt binedispusa. Parca m-as putea intelege bine cu toata lumea. Ajung la scoala si ma simt normal. Dar spre ora 12 e de ajuns o mica intamplare sa ma indispuna..una nesemnificativa..cum ar fi ca persoana de langa mine are o oja frumoasa pe unghi si eu nu m-am dat azi cu oja...sau chiar ca tipa aia e mai binedispusa decat mine.si apoi nu mai am chef de nimic. Drumul care-l fac pe jos pana acasa ma face si m-ai depresiva ca ma gandesc la multe. Ajung acasa de'obicei nervoasa. Nu vreau sa vorbesc cu nimeni si doamne fereste sa ma contrazica cineva. Mananc iar apoi imi vine sa plang dar parca nu as avea lacrimi. Fara motiv. Depresie oare? Apoi ma uit ori la un film, ori la un serial gossip si ma bine dispun la loc. spre seara sunt ok si parca gandesc mai bine mai complex.

Dar mi-e ciuda ca nu am mai citit de o saptamana. Nu am nici un chef. Parca nu am rabdare. Am carti luate d ela bibleoteca. Carti destul de interesant. Unele mai complexe, altele mai usurele. Carti care m-ar purta intr-o lume a lor dupa o singura fraza, sau carti care le-as citi intr-o singura zi. Nu ma mai atrag. Cred ca stiu de ce imi e mai usor sa ma uit la un film acum decat sa citesc o carte. E adevarat amandoua te deconecteaza de la viata ta si te poarte intr-a lor. Dar pt carte trebuie sa-ti pui creierul al contributie, si eu parca nu vreau sa fac nici un efort. Ma simt ciudat tousi fiind asa pasiva. Nu am mai fost asa de ceva vreme si totusi nu ma simt ca si atunci. Sper sa-mi revin odata cu venirea sarbatorilor.

Un comentariu:

Ti Technology spunea...

hmm.. eu citesc acum o carte destul de trista care in proportie de 30% ma reprezinta... ma regasesc in ea..si .. hmm... e depresie de toamna/iarna .. si eu am acelasi "feeling" doar ca eu nu prea sunt b.dispusa si ma enervez foarte usor.. sarbatorile vin si odata cu ele ne vine si noua "pofta de viata".



Love,Ti