luni, 22 decembrie 2008

Ah..this is it.


2 zile fara telefon. ce bine a fost. Mi s-a descarcat in timp ce eram in oras cu prietenii si nu l-am mai pus la incarcat. nici nu am vrut. asa fara sa port grija nimanui. Doar am stat toata ziua savurand fiecare episod din gossip girl s.01. Practic am lenevit. Si cam asa o sa fac si de acum incolo avand in vedere ca e vacanta. Desi se anunta una plina.

Voi ce faceti de sarbatori?
Aveti de gand sa la petreceti in sanul familiei cu o ceasca de ciocolata calda sau cu un pahar de vin fiert in mana si sa impodobti bradul bucurandu-va de luminile beculetelor si savurand mirosul de prajituri proaspat scoase din cuptor care vin din bucatarie?
Sau vreti sa mergeti cu prietenii la munte sa va bulgariti sa radeti tot timpul si sa va bucurati ca sunteti impreuna?
Hm..suna tentant amandoua optiunile:-? Eu inca nu m-am decis.

O sa ma mai gandesc in timp ce ii sparg niste nuci la mama:)). Mie nu-mi plac nucile in prajituri, nicaieri defapt. dar o fac pentru ea..si pentru ca ma destreseaza.
Daca aveti nervi spargeti nuci. E mai sanatos sa spargi nuci decat capul dandu-til de pereti.:))

3 comentarii:

Annie spunea...

cred ca a fost foarte fain sa fii in casa si sa nu faci nimic. m-ai facut sa imi fie dor de camera mea de acasa :X.....ce-ai mai facut?

merry x-mas!

nekta spunea...

mi se pare G-R-O-Z-A-V ca ti-ai luat un mini-concediu al tau.
il meriti.
in ceea ce priveste craciunul am in plan o combinatie delicioasa: sa-mi surprind pionii dragi cu cadouri sub brad, masa in familie.....trec niste prieteni pe la mine, colindam in camera mea, mancam praji si noaptea plecam de aici toti la lavu sa "craciunim" si la ea.
vii cu noi? ;))

craciun fericit, "fulgule":*

Alex spunea...

hmmmm , e super tare fara telefon . Intr-o zi am spus cu un prieten de-al meu ca suntem prea tehnologizati asa. si numai facem nimic . suntem strans legati, dependenti de telefon , net chiar si tv uneori . ne-am zis sa renuntam la ele 1 saptamana . long time . n-a mers decat 3 zile dar a fost super .no worries . am fost la teren , am jucat baschet -old times- numai fusesem de 1 an si ceva . in 3 zile am avut timp de tot , insa am fost prinsi in capcana f repede .

P.S. De cand nu te-a mai chemat cineva afara sunand la usa sau strigand la geam ?:D