joi, 5 august 2010

Tatuaj


Cred ca nu a fost copil caruia sa nu ii placa tatuajele castigate la guma de mestecat sau pufuletii cu surpriza. Ce bucurosi eram cu totii cand tatuajul pe care-l castigam era cel pe care il vroia. Ne umpleam bratele si piciorusele si alte parti ale corpurilor noastre minuscule cu tatuaje in asa fel incat puteam fi luati drept niste pitici malefici care tocmai au scapat de la inchisoare.
Dar apoi faceam baita si mama avea grija de fiecare data sa ne spele bine si se ducea tatuajul:(
Ce vremuri.
Acum mi-e frica si unul sa imi fac. Bine-nteles ca ma refer la unul adevarat. Chiar imi doresc unul, insa gandul ca va fi permanent ma face sa fiu pretentioasa. Tot realizez o gramada de desene si schite, dar ajung in final sa nu imi convina nimic. Cred ca momentul in care imi voi face tatuaj va fi din cauza unei spontaneitati nebanuite.

6 comentarii:

Grapefruits spunea...

eu mi as fi facut ceva f f f f semnificativ din pct de vedere personal, dar in asa fel incat sa nu fie evident pt restul

Linn spunea...

pai cam astea sunt principalele mele pretentii:D sa nu fie chiar foarte evident si neaparat ceva personal si alta ar fi sa fie micut, ca mi-e cam frica de ace :-s

Terra spunea...

Ai uitat sa mentionezi ca majoritatea aveam atat de multe tatuaje de la gume incat le lipeam si pe mobila (eu le puneam pe dulapurile din bucatarie si pe frigider). Era nebunie cand ajungeau ai mei acasa de la serviciu. Racaia mama lemnul mobilei cu buretele de sarma si apa calda si abia abia daca se lua :))
Recunosc ca m-a tentat de multe ori sa-mi fac unul "pe bune" insa imi este mult prea frica de ace si ma inspaimanta si ideea ca fiecare tatuaj trebuie batut de doua ori.
Auch!
Asa cum ai spus si tu, ma deranjeaza si faptul ca e "pe viata" si e posibil ca mai tarziu sa vreau sa nu-l mai am sau sa fie altceva. E greu cu noi, pretentioasele.
:D

Linn spunea...

da, mobilele erau plinde de tatuaje cu sailor moon.
in alta ordine de ideei, eu nu cred ca mai tarziu nu o sa mai vreau tatuajul, dar ma tot gandesc de pe acum sa fie ceva ce imi va placea si mai tarziu, dar batut de 2 ori?:-s

Ioana Radu spunea...

Unele tatuaje se bat de doua ori. Dupa prima data se asteapta cateva zile sa se formeze o crusta care trebuie sa cada, apoi se mai bate o data tatuajul ca sa fie vizibil (caci dupa caderea crustei nu se distinge foarte bine).
Probabil nu toate se bat de doua ori. Cred ca foarte mult conteaza si cerneala.

Alina spunea...

hmm, si eu mi-as face un tatuaj, undeva pe spate ca sa nu se vada mereu. dar nu am nicio idee ce as putea sa imi fac deci ...