vineri, 20 august 2010

Ipocrizii




Nu stiu exact cand am pierdut-o. In fond, printre atatea certuri, e greu sa iti dai seama. Acestea nu au inceput doar de cand a intrat el in viata mea, asa cum ar crede ea daca ar analiza situatia. Nu, el era doar un pretext pentru a-mi reprosa mie mai multe.
Ne indepartam una de alta din ce in ce mai mult. Chiar daca dupa fiecare cearta ea facea pasul de impacare, eu nu, chiar daca as fi vrut, eram prea mandra, ma intorceam la ea cu un fel de retinere, oarecum suspicioasa, ferindu-ma pentru cand voi primi urmatoarea lovitura.
Acesta era apogeul ipocriziei: cand totul parea sa mearga perfect, cand ea ma indragea nespus de mult, cand eu ma purtam la fel de dragut ca ea... dar stiam ca asta nu o sa dureze mult.
Totusi ca de obicei am cazut in capcana. Am ajuns sa cred ca totul e bine si ca in sfarsit ne intelegem. Cat de daramata m-am simtit cand mi-am dat seama ca m-am inselat. Eram extrem de furioasa pe mine ca am lasat garda jos.Atunci am stiut. Nu mai puteam sa ii acord incredere, legatura noastra e rupta pentru totdeauna, oricate ipocrizii vor fi in viitor.
Nici legatura nu mai e ce a fost, nici ea. Asa cum legatura e doar ipocriziie, ea e doar o umbra. O umbra a ceea ce insemna pentru mine. O umbra care doar imi aminteste de ceea ce a fost, Zambetul ei care odata imi trimitea atata dragoste, acum e gol si ma lasa rece. Cea mai mare cruzime e aceea sa te bati in fiecare zi de amintirea celei pe care ai pierdut-o.

4 comentarii:

mădă spunea...

dracu stie... o fi o etapa a vietii, o regula, om fi noi, or fi ele vinovate, ideea e ca se intampla si nu stim cum sa evitam.

Ioana Radu spunea...

"Cand cineva intra in viata ta pentru un MOTIV, este pentru a indeplini o nevoie pe care ai exprimat-o. A intrat pentru a te asista in momentele dificile, sa te indrume si sa-ti acorde suport. Sa te ajute fizic, emotional sau spiritual. Pot parea ca fiind trimisi de Dumnezeu si sunt. Sunt acolo pentru motivul pentru care tu ai nevoie sa fie. Apoi, fara vreo greseala din partea ta sau intr-un moment inoportun, aceasta persoana va spune sau face ceva pentru a aduce aceasta relatie
la sfarsit. Cateodata ei mor. Cateodata doar se indeparteaza.
Cateodata isi fac de cap si te forteaza pe tine sa adopti o pozitie.
Ceea ce trebuie sa realizam este ca nevoia noastra a fost satisfacuta, dorinta noastra indeplinita, munca lor terminata."

Eu am primit acest text pe mail de la cineva apropiat. Pe mine m-a ajutat sa vad lucrurile cu alti ochi. Sper sa te ajute si pe tine :*

stefi spunea...

cand ? ... >:D< papusa mea

Linn spunea...

ce e drept terra, ea chiar si-a terminat misiunea inainte sa o pierd. dar nici de cum nu ma gandeam ca dupa ce isi va duce scopul al bun sfarsit va disparea