duminică, 13 iunie 2010

CE? S-A TERMINAT?

Da... S-a terminat. S-a terminat liceul. Acum nu mai sunt eleva, nu sunt nici angajata. Momentan sunt un pierde-vara! Ultimele zile parca au zburat. Cu toata agitatia notelor, a hainelor, a albumelor, a pozelor si a sonetelor, ultimele saptamani parca eu zburat.

Ce sunt sonetele ? Multi nu stiu. Multi nu au auzit de obiceiul asta.Sonetele sunt ca niste fluturase cu dedicatie si poza pe care le dai mai departe prietenilor, ele arata cam asa:

De asemenea sunt multi care nu au auzit de obiceiul serenadei. Fiecare clasa terminala se imbraca intr-o anumita culoare la sfarsit de clasa a 12-a. Si compun versuri pe ritmul altor piese. Sau isi compun propria piesa(mai rar). Noi am facut versuri pe piesa de la HI-Q - Gasca mea, pe Voltaj - Etaj 3 si pe Catalin Crisan - Daca pleci. De asemenea am mai facut niste versuri pe ritm mai army asa care au iesit super. Obiceiul consta ca inainte cu o zi de festivitate sa  defilam prin scoala intrand in fiecare clasa in timp ce ne cantam piesele. Si de asemenea si la profesori acasa, la cei care ne primesc, in decursul ultimei saptamani. Totul a fost un haos pana in ultimul moment cand am inceput cu serenada. Piesele nu erau gata, colegii nu aparea la repetitii. Dar totul a iesit super! Mai jos e clasa mea imbracata in mov si negru in timp ce mergeam cantand pe strada la profesori


Totul anul asta a fost incredibil de dubios. Eu iau anii in considerare dupa scoala, dar acum ca s-a temrinat va trebui sa ma rezum la revelion... In anul asta de scoala totul a fost impins la extrem. Am plans cel mai mult anul asta, eram super sensibila. Am invatat cel mai mult anul asta. Am absentat mult anul asta, am avut cele mai multe absente pe al doilea semestru decat anul trecut in total:)). Am avut si cea mai mare medie dintodeauna. Am luat premiul 3. M-am si laudat cel mai mult. :)) M-am certat cel mai mult anul asta. Am facut cele mai multe figuri anul asta. Am avut si inca mai am cea mai lunga relatie:D. Anul asta am iubit cel mai mult. Inca iubesc. Anul asta am exagerat cu toate. Nu stiu ce va fi in viitor. Sau cum va fi. Am doar ceva ganduri si sper sa fie asa.




4 comentarii:

Alina spunea...

ce-mi place cum erati imbracati:D
as fi preferat sa fim si noi asa, in loc sa avem robele alea in care mori de cald :))

Linn spunea...

dupa ce am terminat ma gandeam ca ce originali am fi fost noi cu robe:D chiar daca muream de cald, eram singurii din oras.

Josette spunea...

hehe... tare postarea!

tin sa iti spun ca daca aveati robe nu erati singurii din oras, noi am avut :D da, chiar ne-a fost cald, dar cu atatea emotii cred ca imi era cald si in costum de baie :-j

Linn spunea...

hehe, de parca noi nu am murit de cald si asa:)) incredibil