sâmbătă, 27 februarie 2010

Bac si inselat

In fiecare creier uman este un amalgam de cuvinte care reprezinta idei, fapte, atitudini, imagini. Printre toate din capul meu, 2 se evidentiaza. Acestea sunt Bac si inselat. Nu au legatura unul cu altul, dar sunt cuvintele cheie. Cuvinte care nu trece o zi fara sa apara.
Bac-ul. Multi stiu ca sunt a 12-a si dau bac. S-a schimabt metodologia bacului. Am dat prima proba la bac. Mai sunt 3 luni pana la bacul scris. Vreau sa iau nota mare la bac. Bacul conteaza la admitere. Diploma de bac in original pt inscris la facultate. Cartea Eseul pt bac trebuie carata la scoala. Nu imi ajunge cartea Biologie pt bac, desi am facut comanda acum 3 saptamani.
Inselat. Inselatul mi se pare un lucru foarte urat. De ce ai insela? Daca vrei altceva inseamna ca degeaba stai cu persoana respectiva, mai bine o parasesti decat sa o inseli. Desigur, nu ai vrea sa o lasi pt o aventura ca atunci nu ai mai avea la cine sa te intorci, dar si aventura tot inselat este. Inseli incredere, inseli lubire. De aia nici nu ma gandeam sa insel. A insela e un lucru imoral, parerea mea. Eram suspectata ca insel insa. Eram acuzata ca as fi inselat. Ma tot bateam de problema ca el crede ca insel. Eu in schimb nici nu puneam problema inselatului. Acum nici nu mai imi pasa de inselat. Pentru ca inselatul o sa aiba consecinta lui.

7 comentarii:

Suntcalm? spunea...

"Desigur, nu ai vrea sa o lasi pt o aventura ca atunci nu ai mai avea la cine sa te intorci, dar si aventura tot inselat esti." Huh?

Să-nţeleg că ai bac şi probleme-n cuplu?

Linn spunea...

da, am bac. Cat despre cuplu, nu sunt chiar probleme, doar ca totul e nou pt mine, si de aia ma tot gandesc atat la toate :D

Suntcalm? spunea...

Orice exces strică.

Linn spunea...

da, stiu. Dar e un hobby al meu, sa meditez. Nici nu ai idee cum imi zboara gandurile de la o idee la alta.
btw, de ce ai mai multe bloguri?

Suntcalm? spunea...

Dacă zici tu, n-am :)

Sunt nişte teste, iar aste de pe blogger nu-s toate.

Linn spunea...

deci blogul tau "oficial" e ala cu bancul?

Suntcalm? spunea...

Cam așa ceva.