luni, 14 septembrie 2009

School again

Prima zi de scoala.
Ca de obicei am ajuns tarziu. Vroiam oricum sa ajung tarziu ca sa sar peste festivitatea cu distribuirea dirgintilor la boboci, si nu numai, si slujba de inceput de an scolar etc.
Dar am ajuns prea tarziu, in timp ce eu ma indreptam spre clasa unii colegi plecau deja. Pe drum mi-au dat vestea ca ni s-a mutat clasa. De la etajul 2 la 3. ( Abia astept sa ma trezesc in fiecare zi la 7 si sa urc trei etaje8-> )
Anul asta am un nou diriginte , fosta, a intrat la pensie. Unul glumet, poate prea glumet. A inceput sa fac misto de mine ca am ajuns tarziu. (Obisnuiam sa vin tarziu si la orele lui de informatica ca aveam prima ora)
Colegii tot asa . Tot cu povestile lor. Tot cu parerile lor. Tot cu grupurile lor din care eu nu fac parte. Pur si simplu e discordanta intre mine si ei. Nici nu ma intereseaza sa am tangente deosebite cu ei, pt ca nu avem nimic in comun. Orice as spune se uita la mine ca la o piesa rara. Daca spun o gluma li se pare prea stpid, daca spun ceva destept( adica cum fac de obicei) tac toti , se uita dubios la mine si apoi isi continua povestile ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Dar ne intelegem bine la septica si asta conteaza :))
Ah a 12-a... trebuie sa invat! imi vine sa rad cand spun asta, desi ma gandesc foarte serios sa ma tin de materile pt bac.

4 comentarii:

DonG spunea...

ha ha ha

fain de liceeni:))

Linn spunea...

dada. liceul. ultimulmeu an, pe langa invatat o sa ma bucur de el la maxim:x

fiica mării spunea...

din semestru' II ;;)

Linn spunea...

nunu:)) daca tot aman asa o sa ajung ca eugen. cu o saptamana inainte de bac:))