sâmbătă, 5 septembrie 2009

Nu mai e oke.

Primul blog adaugat la blogroll a fost cel a lui Tudor Chirila. Il citeam des...si nu m-am lasat pana nu am citit tot ce era scris inainte sa il descoper eu. Acum abia daca mai intru. Inainte erau povestiri interesante, care tot timpul ma impresionau..dar mai nou, abia trec de 3 randuri si ma plictisesc.
Cred ca s-au facut 3 luni de cand nu i-am mai citit blogul pana acum cateva zile cand am intrat de curiozitate. Am fost dezamagita de ce am gasit. Same new brand shit. Era un post, parca facea reclama la Twitter. Chiar am vrut sa ii dau un comentariu cu o intrebare ironica pe tema asta:)) Dar cand am intrat la comentarii si am vazut ca fiecare persoana a scris cate 20 de randuri despre nu stiu ce care nu avea legatura cu subiectul, incercand sa foloseasca un vocabular cat mai elevat, mi s-a facut greata.
Cred ca toata lumea incearca sa il impresioneze. Vorbesc asa pentru ca si eu inainte, cand IMI PLACEAU posturile lui si vroiam sa comentez ceva...mi-era asa la obraz sa las doar un comentariu cu "dragut" sau mai stiu eu ce, desi asta era parerea mea sincera. Vroiam si eu sa il impresionez pe Tudor... Acum nu mai vreau. Nici nu mai am de ce sau cu ce:)) Daca el nu reuseste sa ma mai impresioneze pe mine, atunci de ce as face-o eu?
Cred ca o sa il scot de la blogroll pentru ca nu ma mai intereseaza sa citesc advertising . Prefer sa raman cu imaginea draguta ce o aveam inainte.

29 de comentarii:

Alina spunea...

mda si eu ii citeam mereu blogul. cand l'am descoperit am stat sa citesc toate postarile de pana atunci. dar s'a dus, nu mai e cum era ....pacat

nekta spunea...

i agree.

Linn spunea...

oare de ce?

Josette spunea...

ce chestie... deja suntem 4 persoane numai aici care au aceeasi parere.
ce se intampla cu tudor?

alt exemplu de 'dezamagire'... am fost la peninsula anu asta, stiam ca vor tine si ei concert... imi place vama (nu se compara cu vama veche dar e ok). eram nerabdatoare sa-l vad, sa-i simt muzica si versurile mai aproape, sa cant uitand de mine... dar cand a urcat pe scena mi s-a taiat tot elanul :|
arata ca un cocalar care ar vrea sa fie punker si canta pop rock :))
adica... pantaloni roz inchis-rosii bagati in semi-bocanci negrii, camasa galbena bagata in pantaloni descheiata la 2 nasturi, bretele si freza "capac" cu 3 ciufi ridicati in fata :)) (nu ma asteptamsa fac descrierea asta dar se pare ca m-am pornit)
concertu a fost ok, dar... ma tot gandeam... sigur e tudor? :-?
+ ca a a facut poze sa le puna pe blog cica, dar a pus doar pozele cu el (publicu... eh, lasa publicu)

cam atat ca am scris destul :))

Josette spunea...

aaaaa si mi-am mai amintit ceva ce m-a deranjat :))

Josette spunea...

"daca vreti cantati cu noi, daca nu tot e bine... ca noua ne place sa cantam oricum" (T.C.)

de ce ai zice asta intr-un concert? ar trebui sa faci publicu sa cante cu tine, sa ii obliiiiiiigiiii, sa fie atmosfera... :-??

parerea mea :D

Josette spunea...

in rest a fost super!
:))

Linn spunea...

hehe. atunci imi pare bine ca nu am resit sa ajung la peninsula:))

fiica mării spunea...

=)) mai bine scriaiun articol, gigi :)):*

Linn spunea...

mie mi-au placut comentarile:)) :D

Linn spunea...

oricand bine venite:*

Anonim spunea...

problema pe care o ai tu o au multi,eu am avut-o din prima zi de cand i-am citit blogul,majoritatea ceror care comenteaza sunt pe langa subiect si sunt de acord cu tot ce zice,dar,c`est la vie

Linn spunea...

dar e frustrant. ass kissers

Linn spunea...

dar oricum Tudor e faimos. Si pana si faputl ca am scris un post despre el e ceva. La acest post am cele mai multe comentarii cu pareri si tot.

Josette spunea...

hai ca mai facem comentarii asa de dragul lui tudor :))

Josette spunea...

si da... puteam sa scriu un articol ca acum mi-am dat seama ca am mai omis unele lucruri :))

nu mi-a placut ca si-a dat jos camasa (sa i se vada lipsa de par si de muschi de pe piept :)) - nu-mi place mie nici paru pe piept, nici super-muschii, dar nah...un lucru bun de comentat :-")

aaa daaaa... si vedeam cum scrie pe blog de la concerte cum a fost si tot felu si peninsula,unde e clar un festival pe cinste, s-a limitat la "cea mai buna prezenta a lor, caldura sufocanta, conditii tehnice, cantare buna, public activ." si bineinteles a cerut parerile publicului :-j atat?!?

in fineeee... cu totii il iubim pe tudor :))

Josette spunea...

pt Linn - Peninsula a fost fooooaaaarte tareeeee... la peninsula merita sa mergi si numai pt atmosfera din jurul tau, sa vezi oamenii care ai impresia ca daca ii atingi o 'caftesti' bine si cand te ating ei se intorc si spun "vai scuza-ma :D" cu un ranjet larg pe fata si cu un accent bun sau mai (ne)bun de ungur :))

singura formatie care m-a deranjat a fost Sarmalele reci ca au vorbit in maghiara cu publicu si pana si-au montat instrumentele :| hmmm Romania! :)

gata gata nu mai comentez atata ca imediat se ajunge la colcluzie ca peninsula de de-a pixu :)) si nu e! :D [am avut si eu un mini post despre fest pe care l-am scris in graba de acolo dintr-un cort imens cu calculatoare :)]

-(tot) pt Linn - :*

Josette spunea...

okok si pt "fiica marii" - :*

Linn spunea...

ah dar am fost la peninsula vara trecuta:X si da chiar e super tare. insa vara asta nu am resuit sa ajung si probbail si daca eram in romanaia nu ma duceam... eh poate la anu daca am timp:D
ca vine bacuuuu!!!

Josette spunea...

pai chiar de aia, relaxarea dupa bac ;)) au fost 'studenti boboci' si anu asta destui ;))

mnah gata gata ca am ajuns la 20 :))

PrafDeStele spunea...

asa mi s a intamplat si mie...numai ca pana nu am citit scris de tine parca nu a fost atat de clar.

mie imi place de el...am fost in week end la concert la brasov.
si acolo s a dezbracat, na...pot sa zic ca arata bine? :D

concertul a fost super, mi a placut...cat despre el...cum zicea o prietena: sigur era drogat.


+ ca intotdeauna mi s a parut arogant si chiar si asa are ceva ce ma face sa l plac...

Linn spunea...

da tudor e un sex simbol gen george clooney:D
but you're right
e foarte arogant, si nu e cum il stiam eu pe tudor, poate asa a fost dintodeauna si doar ce am avut eu o parere prea buna despre el.
si ca sa il citez dintr-un post :
"de unde naiba vrei sa am?" ...

fiica mării spunea...

=)) nu sunteti normale ;;)

Anonim spunea...

ce pulameaaaaaaa

Josette spunea...

asta a fost cel mai inteligent comentariu pe care l-ai putut primii =)) cred ca e de la tudor... altfel de ce ar deranja pe cineva???
pe o fata hai ca as intelege... dar baiat?! :-? hmmm... sau mai nou a si fetele ?! ... :-"
:))

fiica mării spunea...

cine l-o dat sa invete sa foloseasca spatiu', in orice caz :))

Josette spunea...

zise fiica marii :))
corectitudinea e baza!!!

p.s. - scuze ca l-am scris pe tudor cu "t" mic :)) dar nah... daca tot a fost un post "contra tudor" ma gandeam ca merge si asa :-j

Anonim spunea...

eu l-am dat. dar nu tudor. eu sunt...eu...nuimiplacesafolosescpauza. masimti?

otna bitches!

Anonim spunea...

"cine l-o dat sa invete sa foloseasca spatiu', in orice caz :)) "


"l-o" ? hmm. nu prea exista asemenea cuvant in limba romana.

spatiu' ? " ' " .


yours truly, otna