joi, 15 ianuarie 2009

A fost odata....Sau nu? - 1



Au fost odata...Stati putin. Nu asa incep toate povestile care se termina cu "si au trait fericiti pana la adanci batraneti" Acea formula de inceput obliga aparitia formulei de sfarsit mai sus mentionata. Si daca eu nu vreau sa traiasca fericiti pana al adanci batraneti? Adica nu ma intelegeti gresit. Dar voua v-ar placea sa traiti si al 90 de ani abia tinand o lingura in mana si sa aratati deja ca si cum ati fi murit? Mi-e una nu mi-ar placea. De asemenea nici personajelor mele nu le-ar placea. Cred. Ar trebui sa fiu sigura...Hai sa o intrbam pe Samantha.
*
  • Scuza-ma Samantha, poti veni putin?
  • Pentru?
  • Am nevoie de opinia ta.
  • ?
  • Uite ce dragut areti acum si cat de bine te simti...
Hei! o influentezi!
Bine atunci sa o intrbam pe Micsha.
  • Micsha, vrei sa traiesti si la 90 de ani orice ar presupune varsta?
  • Esti nebuna?
  • Ea, m-a pus sa o fac!
  • Cine?
  • ...O... nu conteaza am primit raspunsul.
*
Deci cum spuneam..Era odata si inca mai este! Era odata un tatic. E tatic pentru ca avea doua fete. Sotia lui l-a parasit acu 10 ani pentru unul mai batran si mai sarac (acum putina ironie, nu trebuia sa fie bogat?Sau macar tanar?) Nu. Eu fac regulile. Sa ziceam ca era batranofila. (nici nu exista cuvantul asta) Nu imi pasa. Eu scriu, eu fac regulile. Deci..De cand a fost parasit, taticul avea grija de cele doua fitze ale lui...aa, pardon...fetitze. Mda..Si cele doua fitze..fetitze...isi faceau toata ziua de cap. Una era fotomodel, alta isi petrecea zilele pe la spa. Nici ca le pasa de durerea lu taicu'. Saracu om. Nu a reusit sa isi refaca viata cu alta femeia si tot mai da pe la gara...sau prin baie.( ce urat). Ce adevarat! In poveste...Odata a venit si el cu o femeie frumoasa la cina. S-a devedit a fi verisoara, surorii, prietenei, fratelui celei care a nu a vrut sa ii primeasca povele de model fetitzei mai mari. Cum a indraznit macar sa intre in casa??? Ce tupeu pe femeia aia. Normal, ca saracul tata nu avea decat sa se resemneze. Trebuia sa aiba grija de fetitele lui sa...isi pastreze fitzele.
Azi era ziua lui. Si fetele erau plecate. De unde sa stie ele cand e ziua lui taticu? Era doar o alta data in calendar. Ba nu. Era o data a belelor in calendar. Dar ce stiau fetele...
Biata Micsha. Ce vina avea ea atunci cand a zbierat asa de tare al asistenta care ii facea masaj incat aceasta de frica s-a dat inapoi si a rasturnat masa pe care erau lumanarile si bolurile cu ulei. De unde avea sa stie biata fata ca fitzele ei autoritare vor produce un incendiu la spa-ul care il frecventa cel mai des. Adica spa-ul care ii aducea jumate din profit taticului. Of of...
Ins apentru taticu a fost o zi buna. Prietenii de la servici au organizat un party de ziua lui. Care credeti ca a fost cadoul? O mare, frumoasa si apetisanta...papusa goflabila. Asa emotionat era bietul om ca in ziua aia a fost si mai slab de inger decat in celelalte. Poate din aceasta cauza, atunci cand a ajuns acasa si a vazut pe masuta din holul de 5/6m o mica revista ambalata frumos, pe care a deschis-o cu grija si a vazut pozele fitzei mai mari...hm..goala...(nesimtita!) Saraca! De unde sa stie ea ca acest lucru ii va provova taticului un preinfart. De unde sa stie ca va ajunge in spital din cauza ei?
Bietul om stia caare doua fete si urma sa ii vina si a doua surpiza, caci stiti si voi surprizele se tin lant, asa ca s-a apucat repde pe scris. A scris bietul om pana a venit asistenta ca ii sangera mana unde avea acul de la perfuzie. Bine ca terminase de scris...testamentul.
Va dati seama ca in toata povestea asta trebuie sa apara si un tip cu ochi reci albastri si cu parul brunet. O adevarata imagine british.( de ce cu ochi albastri si asa mai departe..?)Pentru ca am vazut un episor din skins unde era un tip dragutz care arata asa, si pentru ca ochii albastri sunt buni pentru dat vesti rele. Acest British boy i-a facut o vizita moshului. Normal ca dupa ce fetele au venit la el si i-au adus o ciocolata.(o ciocolata???)Sunt totusi fetele lui. Trebuiau sa ii aduca ceva. Stiau si ele ca tot omul ca nu se merge la spital cu mana goala. Cum spuneam...a venit randul vestilor rele. British boy reprezenta actiunile spa-ului care tocmai s-a transformat in cenusa molipsind si alti 3 oameni la aceasta soarta. Fiind totusi dragut a incput spunandu-i o veste buna. Nu va fi dat in judecata pentru decesul celor 3 persoane. Totul se considera un accident. Bietul om nu intelegea de ce accident era vorba. Ba chiar era optimist si ii spunea British boy-ului ca a gresit salonul. Acesta s-a simtit ofensat dintr-un motiv cunoscut doar de el si i-a dat direct vestea cea rea: "Spa-ul dumneavoastra cu cel mai mare profil a ars. Fiica mai mica ar putea sa va explice mai multe". Atat i-a trebuit omoului si a dat ortu' popii. Cu testamentul in mana.
Ce va spuneam? Surprizele vin in lant. - va urma.



* Scuzati limbajul si sadismul. Am un umor negru zilele astea. Poate ma simt prea bine si fac prea mult misto, dar asta e problema mea.

4 comentarii:

DonG spunea...

asa somn mi'e:)) raspund doar la ultima parte.

prima regula a unui blog ar trebui sa fie ca tu faci regulile:P cui nu'i place sa'si gaseasca alt teren de joaca. oamenii ar trebui incurajati sa fie autentici in trairi. sa panga 2 ore si apoi fara motiv sa rada cu lacrimi daca asta simt. din pacate nu se prea intampla asta, mereu urmam niste reguli false.
poti sa faci cat misto vrei tu, iar apoi sa'ti plangi de mila daca asa simti. de ce ti'ar pasa de ce vor spune restu? (mie'mi pasa dar nu eu sunt la tabla=)) )

nu stiu ce am zis mai sus, da stiu ca mi'e somn si n'am invatat nimic pt examen. eh.. este si sesiune de restante:">

fiica mării spunea...

of, de ce ti-ai pus si tu avertisment de-ala? le detest :(

DonG spunea...

de frica! :))

Linn spunea...

raule:))