duminică, 13 ianuarie 2013

Tipologia femeilor

Cu toate ca e ultimul lucru pe care mi-l doresc o dau in tipologia tuturor femeilor. Ajung genul de fata care vrea sa-si schimbe prietenul, sacaitoare si cicalitoare la orice pas. Si nu e vorba ca e doar de aceea scurta perioada din luna care dupa cum bine stim ne transforma pe noi femeile in mici monstruleti. Mi se intampla sa ma trezesc si sa incep sa comentez asa din neant: "aia nu-mi convine!","aia nu-mi place!","tot eu fac totul!".
"De ce doar eu sa fac de mancare?!" Mie imi place sa gatesc, chiar ma relaxez gatind, care ca orice lucru ca re ajunge sa fie un "must do", incepe sa imi displaca. Cand vede ca nu am chef sa sunt obosita/bolnava ( se intampla mai des decat ar trebui), mai incepe el sa prepare ceva, dar in majoritatea cazurilor, daca ma tin puterile, preiau eu pentru ca stiu ca mai multumita o sa fiu dupa ce termin.
La fel e si cu ordinea/curatenia. Fac eu cat pot dar la un momentdat ma enervez cand vad ca nu se pastreaza si fac scandal. Mi se pare normal de altfel. Dar aici pot sa spun ca suntem amandoi de vina. Ne asemanam, pentru ca suntem comozi amandoi. Prea comozi sa aruncam un ambalaj. Mai bine il lasam pe birou chiar daca cosul de gunoi e dedesupt! E vina mea si mai mult pentru ca l-am invatat asa."Iubitu ce vrei sa mananci?","Iti spal ceva haine?". In fond daca fac pentru mine de ce sa nu fac si pentru el? Ce ma deranjeaza defapt e cand eu fac si el sta degeaba.
Si asa incep sa cicalesc. Si sunt ca o tata. Vreau sa fie mai ordonat si mai putin comod. Faza cu comoditatea, asa cum i-am explicat si lui o sa-l lipseasca de multe lucruri bune. Dar nu vreau sa fiu asa, nu vreau sa tot stau cu gura pe cineva, dar nici nu pot sa las de la mine. Din toate punctele de vedere, mai putin asta sunt prietena perfecta! O fi asta punctul in care ajunge orice femeie in relatia ei? O fi asta cursul natural al lucrurilor? Sa faci de toate ca sa faci placere barbatului, pentru ca mai tarziu a obosi si a deveni cicalitoare, urmand sa fi parodiata de rasa masculina? ( "Asa-s femeile!")

Niciun comentariu: