joi, 2 februarie 2012

Ce ti-e si cu examenele astea.

Dejeaba.
Sesiunea de examene sunt ca niste teze.
Daca nu mergi la cursuri si la seminarii nu ai cum sa stii. Doar daca nu esti genul de persoana care chiar retine daca invata pe de rost. Dar si asa, degeaba iei note mari in examen, degeaba ai stiut acolo daca nu intelegi nimic din ce ai memorat pe de rost.
Am inceput sa regret ca am fost asa rar pe la scoala inca de cand am aflat ca nu intru intr-un examen pentru ca nu am prezentele necesare. Dar acum regret si mai tare pentru ca eu nu sunt genul care sa invete pe de rost, NU POT! Chiar nu pot, as vreau eu sa pot. Eu trebuie sa inteleg ca sa tin minte ceva, daca nu, uit fraza si la un minut dupa ce am citit-o.
Absentele mi le-am facut din 2 motive, unul de inteles, si unul de neacceptat.
Acela pe care-l puteti intelege e ca lucram si mi se suprapuneau orarele.
Cel de neacceptat e ca nu ma duceam ca nu ma puteam trezi, ca era frig, si cel mai stupid ca nu voiam sa merg din cauza ca eram pe langa ca nu am mers nici inainte. Bull shit!
Vine semestrul viitor, care e mai scurt si sper sa ma descurc mai bine. Incerc sa imi gasesc o sluba part-time ca sa pot da pe la facultate mai des. Sper sa fie oke. Eh, o sa fie! :D

*Off topic, atata optimism in mine de da pe dinafara. Am prea multe unde pozitive. Iar cand acestea intre in contact cu cele negative se produc scantei. Cel putin asta e teoria mea pentru faptul ca ma curenteaza usa de la taxi cand o inchid, bara de la autobuz, etc... Parul nu stiu daca e electrizat caci cum e el cret si cu volum parca mereu a luat-o razna :D

Niciun comentariu: