sâmbătă, 10 octombrie 2009

Nu stiu ce vreau


Tot timpul le-am admirat pe fetele alea dure care obtin tot ce vreau prin diferite mijloace. E vorba aia “Fetele bune ajung in rai, fetele rele ajung unde vor.” Eu sunt dispusa de multe ca sa obtin ce imi doresc. Am incapatanarea, indarjirea si smecheria necesara sa obtin lucrurile care mi le doresc. Mi-am demonstrat mie insami si altora ca asta nu e doar in capul meu. Toate bune si frumoase pana aici. Dar ce e defapt ceea ce vreau?
Din nou sunt nehotarata. Din nou va veni acel moment in care va trebui sa aleg stanga sau dreapta. Si detest sa fac asta.
Cred ca am mentionat de cateva ori ca vreau sa fiu stewardesa. Visam sa ajung o stewardesa draguta. Sa sclipesc printre stele. Nu ma deranjau defectele postului cum ar fi multe ore de servici obositoare, program variabil si foarte putin timp pentru mine. Nu ma deranjau atata timp cat faceam ceea ce imi placea. Calatoaream in sus si in jos. Faptul ca trebuia sa ma ocup de pasagerii din avion nu imi provoca nici cea mai mica inconvenienta, pentru ca oricum ma plictisesc sa stau degeaba cand calatoresc. Cam asa imi imaginam eu postul asta. Dar de aici si pana sa ajung stewardesa e foarte mult. M-am obisnuit cu ideea ca e foarte putin probabil sa ajung stewardesa pentru ca nu mai sunt asa de sigura ca asta e ceea ce vreau sa fac. Daca chiar as fi fost in continuare sigura ca vreau sa fac asta pana la urma stewardesa as fi ajuns. Dar … Nici eu nu stiu ce vreau.
Sunt un amalgam de dorinte pe care nu dau doi bani.
• Vreau sa fac scoala de soferi(degeaba o fac daca nu am masina)
• Vreau sa ajung arheolog(yeah…o sa fac arheologia daca intru la buget)
• Vreau sa vizitez Paris(uhm am nevoie de bani, timp si o persoana cu care sa o fac si pe asta)
• Vreau sa imi creasca parul(tot ma tund, nu am rabdare. Cand vreau sa fac o schimbare parul e prima optiune)
• Vreau sa am un dog-german.(am deja un caine si nu ar mai fi bine primit inca unul aici acasa. Si mai incolo cine o sa mai aiba timp de el?)
• Vreau sa am o pisica neagra(poate…dar tot dupa ce plec de acasa)
• Vreau sa imi public romanul.(haha, la cat des scriu la el, poate mi-l gaseste cineva dupa ce mor si o sa-l continue ca sa poata fi publicat)
• Vreau sa am pitici de gradina.(si copii si nepoti, mai incolo) si inca sunt nehotarata intre apartament si casa, totusi as putea sa imi tin piticii pe balcon)
• Vreau sa ajung sa scriu cate o postare pe blog in fiecare zi(mda..un timp am facut asta, am incercat sa fac asta din nou si m-a tinut 3 zile…nu prea am ce sa scriu, gandurile mele sunt haotice)
Si mai sunt multe in categoria”vreau dar nu imi dau interesul”. Poate astept sa imi pice din cer oportunitatile. Totusi sunt si lucruri care le vreau si ma tin de ele. Dar faptul ca sunt asa de importante le fac prea intime sa le public.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Nu prea stii sa scrii corect, dar vrei sa-ti publici o carte. De exemplu: "Nu stiu cea ce vreau". Tie ti se pare ca ai scris corect? Si repeti aceeasi greseala peste tot. Na, ca ai si tu un comentariu.

Linn spunea...

Ai dreptate, am scris gresit "cea"(ceea) de multe ori, dar e din neatentie, nu din cauza ca nu stiu. Oricum, cometariul tau m-a impulsionat sa fac ceva ce am vrut sa fac de mult si anume sa imi corectez toate posturile. Presupun ca termin in 2 zile, si atunci poti sa te uiti si sa ma anunti daca mai gasesti greseli.

Anonim spunea...

mie imi place de tine, te pup