luni, 1 martie 2010

Great expectations

Toate fetele, sau macar majoritatea au unul sau mai multi amici baieti. Va intelegeti bine, va dati sfaturi unul altuia, etc. Presupunand ca el e cel mai bun prieten. Dar aceleasi lucruri le faceti si cu prietenul.
Si intrebarea e, de ce ne suparam noi fetele mai tare pe prietenul nostru daca nu ne-a luat martisor, de exemplu, si pe un amic nu? De ce putem trece cu vederea si nu consideram prea important cand suntem lasate oarecum balta de un amic, iar la prieten facem gura mare? De ce avem asteptari mai mari doar pentru ca e prietenul nstru?( Eu nu mai am...) In fond toti sunt baieti si asteptarile ar trebui sa difere in functie de caracterul fiecarui baiat. Ar trebui sa stii ce te poti astepta de la unul si de la altul nu. Daca ne suparam pe prieten sa ne suparam si pe amic si daca nu ne sparam pe amic, sa il lasam si pe prieten in pace.
Desigur mai si si factorul "dar inainte era dragut cu mine". Pai da, facea asta cu un motiv. Si oricum ar fi fata, motivul ala le iese tuturor baietilor. Acum nu "mai e dragut" pentru ca a spus ce avea de spus si considera inutil sa se repete, din pacate. Adu-ti aminte cand iti spunea ca esti draguta, si gandeste-te daca te-ai schimbat. Daca nu te-ai schimbat, sau ti se pare ca te-ai schimbat in bine, inseamna ca inca ii mai pari draguta, dar considera ca tu stii asta. Hai sa nu mai avem asteptari!

Sunt o frustrata si o ipocrita.

2 comentarii:

Alina spunea...

"inseamna ca inca ii mai pari draguta, dar considera ca tu stii asta"

nu m-am gandit in felul asta niciodata :-? dar totusi, ar trebui sa inteleaga ca fetelor le place sa auda de multe ori un lucru frumos

Linn spunea...

da, dar se pare ca ei nu vor intelege asta niciodata, sau nu vor vrea sa inteleaga