duminică, 17 ianuarie 2010

Diminetile

Diminetile mele sunt de mai multe feluri

Adormite. In care tot ce fac inainte de a iesi din casa e in ceata. Noroc cu rutina si cu usile la locul lor ca altfel nu m-as descurca in acele dimineti. Spalatul pe fata nu functioneaza la mine ca trezire. Dar indata ce ies de pe usa ma izbeste aerul rece al realitatii si bang! m-am trezit.

Prost-dispuse. Sunt nervoasa fara motiv, sau din cauza unui vis urat care inca ma streseaza. Ma misc foarte repede si cam degeaba ( mi se intampla in astfel de dimineti sa merg de 3 ori la baie dupa ceva si cand ajung acolo sa uite dupa ce m-am dus). Mananc repede, mai trantesc lucruri si doamne fereste sa imi spui ceva ca e vai de tine. Ca de obicei cand sunt nervoasa, sunt foarte ironica si fac mult misto. Adica eu am dreptul sa fiu rea dar tu nu ai dreptul sa ripostezi! Dar aceasta proasta dispozitie mi se schimba pe drum spre scoala si devin foarte bine dispusa si am o zi super.

Bine-dispuse. Cele mai naspa. Astea incep foarte bine. Un vis dragut, patul moale, ma trezesc
usor. Totul e foarte oke. Pe drum de obicei visez cu ochii deschisi continuarea visului dragut. Dar astea se strica foarte usor. Astea ajung sa fie cele mai rele si mai naspa zile. Nu toate, dar nu imi amintesc o zi care sa fi inceput perfect si sa se fi continuat la fel pana la sfarsit.

Dimineata mea perfecta e cu trezit usor langa o persoana draga, cafea foarte dulce si laptopul unde sa citesc ce mai e nou pe blog, si apoi timp destul pt imbracat si aranjat pt mers la scoala, servici sau orice altceva. That's my fantasy.

Un comentariu:

Sighi spunea...

ai o leapsa de la mine http://sighi.info/rutina-de-blogger/