duminică, 19 octombrie 2008

Fakers.



Ai observat cati pushtani in ziua de azi au poze cu un aparat profesionist in mana, vrand sa para ei nustiu ce mari fotografi? Pacat ca nu le iese in evidenta si L 'ul mare de pe frunte:))
Ma distreaza sa vad persoane pozand in oglinda cu un aparat "negru" in mana, si sa ma uit la celelalte poze ca fiind de proasta calitate and stuff..
Pacat ca nu iese in evidenta si L 'ul mare de pe frunte:))
Eu nu prea mai am poze de calitate caci mi'am stricat aparatul foto. Accident! :))
Dar pentru asta nu imprumut un aparat sa'mi fac poze in oglinda cu el ca sa ma laud: "ete ca am si eu aparat de'ala misto cum au aia tari". Cam 30% din toti care au poze cum mentionam inainte, fac asa:)) jalnic.spala putina!
Eu nu am nevoie de un aparat ca sa am dau mare. Sau o poza...Imi place sa fac poze. Dar la mine e diferit. Pentru mine pozele sunt niste amintiri materializate. Amintiri pe care le poti impartasii si cu altii. Si pentru ca imi place sa imi impartasesc amintirile, imi plac pozele facute la unele evenimente. Cum ar fi pozele de la ocs pe care le'am primit dupa 2 zile caci erau facute cu aparatul unei prietene. Sau pozele de proasta calitate facute cu telefonul meu de la peninsula. Aminitiri! De cele mai multe ori placute. Da am cont pe hi5. Ca si multe persoane de altfel. Si nu am multe poze. Nici nu vreau mai multe. Hi5 e o porcarie care imi mai ocupa timpul si cu care ma mai distrez putin cu comenturile de la si pentru Luci. Si sa nu uitam de Ada. :]

marți, 14 octombrie 2008

Not like us.




De ce mai nou tot ce fac nu seamana a mine? Eu sunt aia care si`a inselat prientenul? Eu sunt aia care a crezut in ceva virtual? Eu sunt aia care i`a furat unei fete un baiat? Eu sunt aia care s'a sarutat cu cineva care avea prietna? Eu sunt aia care voia sa fuga de acasa pentru un party amarat? Eu sunt aia?
Nu. desi am facut toate alea nu sunt mandra de ce am facut. Asta inseamna ca nu o s ale mai repet. Poate ma schimb. E si normal pentru varsta mea. Dar de acum inainte trebuie sa am grija cum ma schimb. Caci schimabrea va fi definitiva. Va multumesc celor care ati fost alaturi de mine:* Luci, Mell si Ada.

duminică, 5 octombrie 2008

El fracasso


Ieri ma plimbam linistita cu prietena mea in micul si plictisitorul nostru oras. Nu era ami nimic de facut caci prietenii nostri erau plecati in alte orase. Dintr`o data mi`a venit neinspirata idee."Hai sa mergem!" Desi nu ma asteptam sa ma aprobe, ea fiind vesnic responsabila. am fost spontane si am zis "s`o facem!" Prea spontane din pacat. Caci am fost acolo si nu am rezoval nimic...foarte dragutz. am dat'o in bara rau de tot. Aveti grija, si sponatnii trebuie sa se gandeasca la consecinte:))

vineri, 3 octombrie 2008

Pentru Mell:*


Mell uh...

Noi ne cunoastem de ceva vreme. Si am facut multe impreuna. Nu ai fi zis nici tu nicodata dupa cearta aia ca o sa avem o vara asa de plina impreuna:>
Da..noi ieseam impreuna dar tu la un moment dat te`ai schimbat:-? nu mai voiai sa iesi afara cu mine, vorbeam destul de sec una cu alta..toate pana cand ne`am certat. dintr`un nimic. hm...eu ma saturasem de magariile alea si ti`am spus asta in fata.cearta.in ultimele doua zile de scoala care au urmat a fost mai greu pentru ca aveam acelas grup de prieteni. tu nu stateai cu ei cand eram eu pe acolo, iar eu nu ma bagam in seama cand erai tu acolo..si uite a inceput vacanta...zile cu dormit pana tarziu, lenevit,tv si altele. dar parca ceva lipsea. si totusi a venit vremea sa merg la ploiesti. Unde urma sa`mi petrec toata vacanta de vara. Asa era planuit. In ultma zi mi-am pus la status "bagaje". si ai intrat pe mine si m-ai intrebat daca maine plec. Am vorbit putin si a ramas sa ne vedem sa stam putin de vorba inainte sa plec. Neam vazut cu 3 ore inainte sa plece trenul. Ne-am intlanit si am povestit multe. Tu mi-ai povestit ce ai mai facut. eu la fel. Iar apoi cand a venit vremea sa plec ne-am pupat si imbratisat.
Uh..in Ploiesti am stat pana la urma doar doua saptamani. Cand am venit ti-am facut o vizita si ne`am ami intalnit..Si de atuni a inceput toul:>
Peninsula.Partyurile de pe weekend. concerte. boys and stuffs. all of that. cine ar fi crezut ca dupa cearta aia o sa avem o asa vara impreuna. si acum cu nebunele pisano. Tu! Te mananc cu fulgi cu tot! :)) Pissi-Mell ce nu fac eu pentru tine:*